Beoordelingen van You-yi Appingedam

Recente recensies van You-yi Appingedam

5 sterren na 106 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Na afhalen thuis heerlijk gegeten! Smaakte goed en krijgt meer dan genoeg. Prijs en kwaliteits verhouding is super! Miste alleen de kroepoek (had ik wel voor betaald) vond het zelf niet de moeite om er voor teeug te gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat we kregen was goed, alleen ontbrak er een tweetal essentiële onderdelen van de bestelling. Bij bellen konden we het wel halen maar brengen deden ze niet, terwijl we juist thuisbezorgen hadden gekozen omdat we er niet meer uit wilde. Vond het een zeer matige service.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Verzocht om levering 18:00. Krijg 17:58 berichtje dat de bestelling onderweg is. Tafel gedekt en zit met gepast geld te wachten. En te wachten. Om even voor 18:30 gebeld. Bestelling was nog onderweg. Duurde nog wel 15 min... Ik moest om 18:45 weg en heb daarom de bestelling geannuleerd en snel een broodje gegeten. Jammer. Bestel zo nooit weer on line...

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk zoals altijd. Om 16.30 eten besteld en werd om 18.30 pas bezorgd, ja snap dat het druk was ivm 5 dec,maar 2 uur vind ik toch wel erg lang. In vervolg toch maar weer zelf ophalen.

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd snel bezorgt bezorgers zijn vriendelijk en het eten is warm goed verpakt en natuurlijk hartstikke lekker

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goedeen lekker eten . Perfect optijd klaar ,op het aangegeven tijdstip.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat wel jammer was dat het eten koud was en de 4 stokjes met garnalen hadden we liever niet in de pindasaus gehad.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Vond het wel raar dat er bij het afrekenen standaard een plastick tasje voor 10 cent gerekend werd. Temeer als je zelf een tas meeneemt nij het afhalen. Ook werden er transactie kosten berekend

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker was ook goed warm?Ik ben uiterst tevreden

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging , eten zoals altijd zeer goed

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Alleen de kip kerrie zat geen kip in maar een klein beetje rundvlees.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Er wordt gewerkt met verse producten en dat proef je ! Heerlijke babi-pangang, malse saté echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super handig zo bestellen tis de beste chinees in heel de omgeving

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten op tijd klaar, heerlijk gegeten. Online besteld en betaald, wel raar dat je nog € 0,25 transactiekosten betaald.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten op tijd klaar, heerlijk gegeten. Online besteld en betaald, wel raar dat je nog € 0,25 transactiekosten betaald.

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

de foe yong hai was de lekkerste die ik ooit heb gegeten, maar de sate smaakte naar schoonmaakmiddelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk maar bij thuiskomst bleek de bestelling niet compleet. De loempia ontbrak.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Grote Porties. Bezorging precies op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten helemaal niks op aan te merken is gewoon goed. Mindere is bij thuis komst was eten koud Blikjes en warme gerechten van mekaar houden

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ben iets teleurgesteld. Ik heb in de opmerkingenveld duidelijk gevraagd om de vegetarische gerechten duidelijk als zodanig aan te merken. Dat is niet gebeurd. Alle bakjes werden blanco geleverd. Daarnaast de gerechten dat ik in de vegetarische versie heb besteld bleken vlees te hebben en de gerechten met vlees - juist vegetarisch. En zonder enige aanwijzing van het restaurant werd het een heel gepuzzel. Door de verwarring met de vlees/zonder vlees bleken wij te weinig vegetarisch eten te hebben en alle vegetariërs zijn hongerig gebleven. :(:(:(

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het is erg gemakkelijk online te bestellen en direct betalen. Je kunt smiddags bestellen en een afhaal tijd afspreken. En het was prima. De bestelling was correct.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd, de vaste Chinees van onze hele familie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

babi pangang met kerry saus besteld kreeg babi pangang met pindasaus dus de buren hadden een goede dag

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd snel en lekker.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel goed, erg tevreden mee en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, warm en snel, Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was lauw en pinda saus niet lekker

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik snap dat het druk is op zondag, maar als je om even over half 6 besteld, en als keuze aangeeft half 7 klaar, vindt ik het niet netjes als ze er pas om 7 uur zijn. Eten was heerlijk, net als altijd. En het probleem met de lekkende beker soep werd keurig netjes opgelost door ons een beker tegoed te laten houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was al fan en hield altijd het eten op. Nu ze ook bezorgen ben ik helemaal blij. Ze waren precies op tijd en kwaliteit zoals altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten en bezorging zeer goed wel raar dat je bij een rijsttafel voor 4 personen , maar 1 blikje cola bij krijgt ?

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed verzorgd en erg lekker!

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd bezorgd en het eten was heerlijk. Zelf een blikje fris bij online bestelling.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super snel en goed te eten zeer tevreden

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Kom er al zeker 40 jaar. Altijd goed👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben online besteld en het eten zou om 17:50 uur klaar zijn. In plaats van dat het eten klaar was heb ik tot bijna 18:15 uur moeten wachten. Ik heb dit in het verleden al eerder meegemaakt bij een telefonische bestelling wordt in 15 minuten klaar zou zijn ik heb toen meer dan een uur moeten wachten. Waarom als het druk is de tijd aanpassen naar realiteit. Wanneer er gezegd zo zijn dat het eten om 18:10 uur klaar zou zijn zou ik niet hebben gemopperd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen. Snelle bezorging. Eten heerlijk.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle levering & geweldige bezorger!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, goed warm en goed op tijd, heerlijk

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Bezorging zeer goed!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was snel en goed warm.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima, dat is het altijd. Het is alleen altijd drama met de wachttijd. Je besteld eten, wat om 18.10 klaar zou zijn, maar het was uiteindelijk 18.25 voordat het klaar was. Ik hoopte dat als je online zou bestellen de afgesproken tijd wel gehaald zou worden, als je belt en je spreekt een tijd af, is het ook niet klaar op de afgesproken tijd. Het eten zelf is altijd prima hoor, dat genieten we echt van!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten snelle bezorging

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgd. Alleen jammer dat t gratis blikje drinken er dit keer niet bij zat. Maar verder alles helemaal top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is goed en de bezorging ook het was er op de afgesproken tijs stip

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd erg lekker! De bezorger was vriendelijk en er mankeerde niets aan de bestelling, complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en lekkker

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd. Heel fijn dat er nu ook bezorgd word.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik 10 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan. Snelle bezorging ! Kwaliteit eten! Kunnen de andere Chinese restaurants in de omgeving van leren !

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst eten besteld via de website. Dit werkt perfect. Nog een bevestiging gekregen en op de afgesproken tijd stond het eten klaar. Het eten was prima zoals altijd

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de website en exact op genoemd tijdstip klaar. Ook nog gratis blikje drinken erbij, top. En uiteraard was het eten heerlijk zoals we gewend waren.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top we heerlijk

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles super .. warm op tijd en smakelijk

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker makkelijk online besteld en het was allemaal lekker en prima verzorgd !

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen. Eten is goed

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel was er i.p.v. de extra bestelde pindasaus een rode saus geleverd. Jammer. Toch lekker gegeten

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. Bezorging erg vroeg...16.15 i.p.v afgesproken 17.00. Gelukkig waren we toen thuis maar dit is echt veel te vroeg. Je wordt gedwongen tijdig te eten of het op te warmen om op gewenste tijd te gaan eten. Dit is niet wenselijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, eten was perfect

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Vlees taai en niet de kwaliteit die we gewend van jullie zijn ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede Chinees ...lief personeel ..en gaan met de tijd mee (online bestellen )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Kon bau kai met Chinese mie online besteld. Heerlijke maaltijd en zeer goed bereid. You Yi is de beste Chinese specialiteiten restaurant in de regio. Bij online bestelling een gratis drankje. Helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Goede prijs kwaliteit verhouding. En ook genoeg om er twee dagen van te eten.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Heerlijk eten

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer dat er niet op de site stond dat er niet bezorgd werd na 17.00 op hemelvaart. Was lastig zo, er is wel overgebeld, maar niet de bedoeling van ons

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker warm en lekker van smaak en op tijd bezorgd.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

gewoon lekkere nasi en bami.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies zoals afgesproken om 17.00u bezorgd. En zoals altijd heerlijk eten!

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, eten van goede kwalliteit

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

correct en snel ideaal

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk grote loempia’s en lekker gevulde tomatensoep

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk !!!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering goed warm en smaakvol

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor een betaalbare prijs. Mooie vernieuwde website met zeer ruime keuze aan gerechten.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was qua smaak heerlijk. Het was alleen niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten , snelle service , ideaal om het zo online te bestellen.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten vond ik lekker goed warm en verzorgd. De bestelling was ook op tijd. Graag tot de volgende keer

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk online bestellen en zelf bepalen hoelaat ze komen geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was compleet naar wens uitgevoerd, op afgesproken tijdstip klaar en het eten smaakte goed! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig om zo het Chinees eten thuisbezorgd te kunnen krijgen super service en makkelijke site. Eten was lekker!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en ruim voldoende. Fijne bediening

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit, ook de bezorging was op tijd, zeer tevreden, een echte aanrader!

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Halen altijd. Altijd goed. Nu niet tevreden gebakken banaan was vergeten. Loempia dreef in het bakje in de olie. Beetje jammer. Bestelling via internet top. Mogelijkheden tot bezorgen eindelijk super vooruitgang.

Reactie van You-yi:De gebakken banaan krijgen u volgende keer van ons.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg goed, heerlijk van smaak. Helaas was de pangsit goreng van het gerecht alleen losse gebakken vellen en de saus.. het lijjkt dat daar iets fout ging..maar verder was het prima!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet zoals aangeven in de ruimte opmerking. Babi Pangang was met atjar in plaats van de gevraagde zonder atjar. In plaats van foe yong hai was er tjap tjoi. Gebeld en ik kon het komen omruilen l. Gevolg, 1 persoon moest op de fiets terug en had dus koud eten bij thuiskomst :(

Reactie van You-yi:Het is ook nieuwe systeem voor ons, wij zullen ons best om u de beste service te bieden. Bedankt voor uw suggestie, zullen wij aandacht besteden aan de notities.

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, heerlijk gegeten en na ons telefoontje dat er wat vergeten was alsnog gebracht.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd